• 1402/11/02 - 10:52
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
دبیر کل کانون کارگزاران در رویداد هوش تجاری بازارسرمایه مطرح کرد:

تقویت نهادهای مالی با هوش مصنوعی و تجاری / تفاهم‌نامه همکاری بین رایان هم‌افزا و کانون امضا شد

دبیر کل کانون کارگزاران در نخستین رویداد هوش تجاری در بازارسرمایه ایران گفت: کانون کارگزاران به عنوان یک نهاد خودانتظام از توسعه هوش تجاری در بازارسرمایه استقبال می‌کند، زیرا این امر موجب تقویت نهادهای مالی حاضر در بازار سرمایه می‌شود. شایان ذکر است، در این رویداد، تفاهم نامه همکاری شرکت رایان هم‌افزا و کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار با هدف توسعه هوش تجاری در بازارسرمایه امضا شد.

به گزارش روابط عمومی کانون کارگزاران بورس؛ روز گذشته یکم بهمن ماه، نخستین رویداد «هوش تجاری در بازار سرمایه ایران» در شرکت بورس برگزار شد. عظیم ثابت، دبیرکل کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار در این همایش، گفت: بازار سرمایه در سال‌های اخیر رشد شتابانی را در پیش گرفته و احساس نیاز به فناوری‌های هوش مصنوعی روز به روز افزایش می‌یابد.

ثابت افزود: اقدام شرکت رایان هم‌افزا موجب تقویت بهره‌مندی صنعت کارگزاری از هوش تجاری می‌شود، در حال حاضر یکی از مسائلی که برای مدیران اهمیت دارد تجزیه و تحلیل داده‌ها است، زیرا موجب ارتقا سطح شرکت‌ها می‌شود.

دبیر کل کانون کارگزاران گفت: این کانون به عنوان یک نهاد خودانتظام از بحث هوش تجاری استقبال می‌کند، زیرا این امر موجب تقویت کارگزاران می‌شود، انتظار می‌رود تا بتوانیم در سال‌های پیش‌رو بتوانیم شاهد پیشرفت تکنولوژی باشیم.

ثابت بیان کرد: در سه دهه اخیر شاهد پیشرفت فناوری‌ها هستیم، تصمیماتی در خصوص توسعه oms ها (سیستم مدیریت سفارش) اتخاذ شده است، از کارگزاران نیز انتظار می‌رود که پابه پای شرکت‌های تکنولوژی حرکت کنند، زیرا قطعا این امر می‌تواند موجب موفقیت مدیران شود.

توسعه بازارسرمایه از مسیر تکنولوژی

در ادامه این رویداد حجت‌الله فرهنگیان، مدیرعامل شرکت رایان هم‌افزا با بیان اینکه این شرکت فعالیت خود را از سال ۱۳۸۴ آغاز و به عنوان یکی از بال‌های تکنولوژی بازارسرمایه فعالیت می‌کند، گفت: بین توسعه بازار با توسعه تکنولوژی ارتباط مستقیمی وجود دارد به طوری که هرچه بازار تعمیق یابد نیازش به تکنولوژی افزایش می‌یابد.

مدیرعامل شرکت رایان هم‌افزا ادامه داد: این شرکت به واسطه ورود به لاین‌های جدید و تامین نیازهای کارگزاری‌ها و نهادهای مالی بنا را بر توسعه سامانه‌ها گذاشته است. در حال حاضر یکی از دغدغه‌های نهادهای مالی تجزیه و تحلیل داده‌ها است که سامانه هوش‌یار این شرکت می‌تواند پاسخی به این دغدغه‌ها باشد. سامانه هوش‌یار، داده‌های خام را به داده‌هایی با ارزش افزوده بالا تبدیل می‌کند تا کارگزاران بتوانند به دنیای جدیدی وارد شوند.

او از راه‌اندازی هلدینگ این شرکت در آینده‌ای نزدیک خبر داد و تصریح کرد: با این اقدام در عرصه تکنولوژی بازارسرمایه نقش جدیدی ایفا می‌کنیم.

تامین مالی کارگزاری‌ها تنها از محل معاملات عملی نیست

حسین عبده تبریزی نیز در این همایش اظهار داشت: صنعت کارگزاری ایران با توجه به محدودیت‌های بین المللی، در میان همسایگان یکی از بزرگترین‌ها به شمار می رود.

او با بیان این که صنعت کارگزاری در حال حرکت به سمت یکپارچگی با فناوری‌ها است، گفت: تکنولوژی به قدری بر صنعت کارگزاری تاثیر گذاشته که توانسته است سطح این نهادهای مالی را افزایش دهد.

عبده تبریزی افزود: در حوزه یکپارچگی فناوری در حوزه کارگزاری شاهد دسترسی گسترده به فناوری، ارتقا سطح اتوماسیون و کارایی، راه اندازی سامانه های کارگزاری آنلاین و یکپارچگی عمیق تر فناوری با بلاک چین و هوش مصنوعی هستیم.

این تحلیلگر بازارهای مالی تصریح کرد: تحولات تکنولوژی موجب حرکت به سمت سامانه‌های معاملاتی آنلاین و موبایل محور، ادعای دسترسی آزادانه تر به فرصت سرمایه‌گذاری و عدالت بیشتر (کاهش دستکاری‌ها)، افزایش شفافیت و کاهش هزینه‌ها و... شده است.

عبده تبریزی گفت: کارگزاری ها توانسته‌اند با ورود به حوزه آموزش موجب افزایش اعتماد سرمایه‌گذاران، محیط سالم بازار، حرفه‌ای‌تر شدن معاملات، کاهش سفته بازی و... شوند.

تبریزی در ادامه به چالش های صنعت کارگزاری و تلاطمات بازار سرمایه به سبب مسائل اقتصادی و سیاسی، موانع تنظیم‌گری، رقابت بالا، چالش‌های فن‌آورانه و کمبود نیروی انسانی متخصص و... اشاره کرد.

این تحلیلگر بازارهای مالی در ادامه گفت: کارگزاری‌ها نمی‌توانند تنها با معاملات تامین مالی کنند، بلکه باید به سمت آموزش نیز پیش روند، این نهادهای مالی باید به موضوعاتی مانند بلاک چین نیز توجه کنند، آن ها باید بتوانند نقش خود را در حوزه مربیگری افزایش دهند.

 

 

  • گروه خبری : اخبار بورس
  • کد خبر : 566

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید